2022-11-10 ALV ZijActief Limburg

2022-11-10 ALV ZijActief Limburg

Op 10 november 2022 vond de Algemene Ledenvergadering van ZijActief Limburg plaats, in Congrescentrum het Forum in Roermond.
Enkele leden van ZijActief Stramproy waren daarbij aanwezig.
Het programma bestond uit een bezinnend moment, de jaarrede door Ans Christophe, een huishoudelijk gedeelte, een workshop (Communicatie en mindset), de hoedjesparade, een optreden (van sopraan Fenna Ggrajensek en pianist Robert Weinrauch) en tenslotte de huldiging van de jubilerende verenigingen.

Verslag van een trouwe bezoeker van de jaarlijkse ALV
Op 10 november jl. ben ik naar de Algemene Ledenvergadering van ZijActief geweest. Deze vergadering wordt jaarlijks in de maand november gehouden in Roermond. Het thema was dit jaar: LAAT JE ZIEN ! Dit werd in een lied vertolkt en veel aanwezige dames lieten zich zien door het dragen van een hoedje. Voorafgaand aan de middagpauze was er een hoedjesparade. Het was een kleurrijk geheel. In de inleiding door Petra Ritzen werd verteld hoe belangrijk het is om er steeds weer voor te gaan. Gastspreekster Myra Fens vertelde hoe je steeds weer opnieuw moet beginnen als het toch niet goed is gegaan, door je eigen kracht, moed en geloof in jezelf te verzamelen en er weer opnieuw voor te gaan. Een positieve boodschap die moed en vertrouwen geeft. Na de lunch was er een optreden van Sopraan & cultureel verbinder Fenna Ograjensek en pianist Robert Weirauch. Rond de klok van 16.30 uur gingen we huiswaarts en keken we terug op een mooie en waardevolle dag. Beslist de moeite waard om jaarlijks op de ALV aanwezig te zijn.

 

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!