Snoep om te proeven en te kopen

  • Datum: maandag 11 september 2023
  • Tijd: 19:30 uur
  • Locatie: Meetingpoint de Nassaurie

Uitnodiging voor onze eerste bijeenkomst
na de zomerstop  van 2023.

Hallo Dames,

Hopelijk is iedereen de zomerstop goed doorgekomen en heeft iedereen kunnen genieten van een mooie vakantie of wellicht heb je die nog in het verschiet. Het is in elk geval tijd om jullie uit te nodigen voor de eerste activiteit na de zomerstop:

SNOEP
UIT GROOTMOEDERSTIJD

Deze avond vindt plaats op maandag 11 september a.s. in De Nassaurie en wordt verzorgd door Marie-Anne’s snoepwinkeltje uit Posterholt.
De aanvang is om 19.30 uur.

Het wordt zoals de titel al doet vermoeden één grote snoepwinkel waarbij iedereen de gelegenheid heeft even terug te gaan in de tijd en snoepjes uit grootmoederstijd te proeven en te kopen om naderhand thuis ook nog lekker van te smullen.

 

Opgeven voor deze activiteit is noodzakelijk en kan tot en met 3 september aanstaande bij Mieke Tunissen. Dit kan telefonisch op nummer 06-23001557 of door het sturen van een mailtje naar Gm.tunissen@ziggo.nl

ZijActief betaald de proeverij voor alle aanwezige leden en consumpties zijn deze avond voor eigen rekening.

Wij hebben er zin in en hopen dat jullie in grote getalen aanwezig zullen zijn.
Tot dan !

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!