Sieraden maken onder leiding van Marianne Heijkers of spellenvond voor niet creatievelingen

  • Datum: maandag 9 oktober 2023
  • Tijd: 19:30 uur
  • Locatie: Meetingpoint de Nassaurie

Maandag 9 oktober om 19.30 uur in Meetingpoint de Nassaurie

Onder leiding van Marianne Heijkers kunnen we ons eigen sieraad gaan maken. Er is keuze uit de volgende mogelijkheden:
– een ketting – een armbandje – een paar oorbellen
– een hanger – een sleutelhanger
Een combinatie van bovenstaande is ook mogelijk, maar dat kan op de avond zelf bekeken worden. Voorbeelden zijn aanwezig tijdens deze avond.
De eigen bijdrage voor deze workshop is € 3,- p.p.

Opgeven voor deze activiteit is noodzakelijk, zodat Marianne weet hoeveel en welke materialen ze mee moet nemen. Dit kan door een envelop met € 3,- met je naam en de keuze van wat je wil maken in de brievenbus te doen bij Han Jansen (Dorpstraat 26) of bij Gonny van Dijk (Dorpstraat 8 BAEXEM). Doe dit SVP vóór 1 oktober, zodat Marianne eventueel nog materiaal kan bijbestellen.

Heb je geen zin om creatief bezig te zijn, kom dan toch gezellig naar de Nassaurie om onder het genot van een kopje koffie of thee lekker te kletsen of samen een spelletje te spelen.

Er zijn deze avond ook sieraden te koop. En heb je thuis kapotte sieraden liggen, neem deze dan zeker mee dan kan Marianne deze tijdens de avond proberen te repareren. Of ze neemt ze mee naar huis om het daar op haar gemak te doen.

Kom je niet graag alleen door het donker, bel dan even met Gonny (06-29 370 160) dan komen we je halen en brengen je ook weer thuis.
Wij hebben er zin in en hopen dat jullie in grote getalen aanwezig zullen zijn.
Tot dan !

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!