Filmavond

dinsdag 9 april 2024

Eindelijk is het weer zover. ZijActief Limburg kan weer naar de film.
Dit jaar is gekozen voor de film ‘De terugreis’

Jaap is al bijna 50 jaar samen met Maartje. Waar de nukkige Jaap niet veel zin meer heeft om dingen te ondernemen, zit de soms wat verwarde Maartje nog vol levenslust. Als het echtpaar een brief ontvangt van een oude vakantievriend, laat Jaap zich met gepaste tegenzin overhalen om hem op te zoeken in Zuid-Europa. Zoveel jaar later reizen de twee in hun oude auto door een totaal veranderd Europa; kibbelend, maar ook de ene herinnering na de ander ophalend. Onderweg komt Jaap tot het pijnlijke besef dat zijn vrouw dementerend is. Zich realiserend dat alles wellicht anders gaat worden, leren ze opnieuw waarom ze elkaar liefhebben.

Programma

Het avondprogramma
19.00 uur Inloop met koffie/thee en iets lekkers
19.30 uur Filmvoorstelling
20.30 uur Pauze met een drankje
22.30 uur Einde filmavond

Heb jij ook zin om naar deze fantastische film te gaan? Meld je snel aan bij de afdeling. Doe dat vóór 22 maart 2024. Ook niet-leden zijn van harte welkom.
Leden betalen €15,00 en niet-leden €18,50. Dit is inclusief een hapje en drankje.Betalen doe je bij je eigen afdeling. Je krijgt je entreekaart vóór 9 april 2023 van je eigen afdeling. Kun je er op het laatste moment niet bij zijn? We kunnen kosten helaas niet terugbetalen, je kunt je kaartje wel aan iemand anders geven.

Klik hier voor de uitnodiging

Agenda

Er zijn geen agenda items voor deze afdeling

Fotoalbum

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!