Familiedag regio Midden Limburg

  • Datum: zondag 9 oktober 2022
  • Tijd: 13:15 uur
  • Locatie: Ingang St. Martinuskerk, Markt 8, 6001 EK Weert
  • Contact via: Marly Coenen 
    T: 06-48637344

Laat je familieleden, vrienden of buren kennismaken met ZijActief Limburg! Kom naar onze Familiedag op zondag 9 oktober. We organiseren een stadwandeling in Weert. Iedereen is van harte welkom! Na afloop van elke wandeling drinken we op een mooie locatie samen koffie.

Hier vind je de informatie over de wandeling in.

Programma
Alle wandelingen zijn onder leiding van een stadsgids. De gids vertelt je alles wat je nog niet wist over de bijzonderheden en bezienswaardigheden van Weert. Wil je alvast een voorproefje? Lees dan de info onderaan dit bericht. Gaan jullie mee? We verzamelen om 13.15 uur bij de Martinuskerk in Weert. De wandeling start om 13.30 uur.

Aanmelden en kosten
Meld je vóór 26 september 2022 via zijactief@zijactieflimburg.nl o.v.v. familiedag, locatie, namen en afdeling. Maak de kosten over op bankrekening NL62 RABO 0144 1034 00 t.n.v. ZijActief Limburg o.v.v. Locatie familiedag + namen van de deelnemers. De Familiedag kost € 12,50 per persoon. Dit is inclusief de rondleiding van de gids en een kop koffie of thee met vlaai.

Goed om te weten
Heb je vragen over de familiedag? Stel deze dan aan het servicebureau. Truus, Marly en Ietje zijn contactpersoon op 9 oktober. Vol = vol, dus meld je tijdig aan. We hopen dat we niemand teleur moeten stellen. Tijdens de familiedag worden foto’s gemaakt voor publicatiedoeleinden.

Over de wandeling:
Binnenstad Weert

Proef de gezellige binnenstad van Weert. We hebben een veelzijdige stadsroute door het centrum van Weert voor jullie in petto! De stadsroute kent een korte en een lange route, die goed op elkaar aansluiten. De totale route is 3 km. De lange route (2,5 km) voert je langs het Ursulinenhof, het winkelcentrum en de promonade, diverse mooie singelpanden, de passantenhaven, het Minderbroerdersklooster, kasteel op de biest en de Oelemarkt. Je kunt ook kiezen om de kortere route (0,8 km) te lopen. Deze brengt je langs de Sint Martinuskerk en het Jacob van Horne museum.

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!