DVA – Zuid

donderdag 7 maart 2024

Waarom zijn wij voor elke vakantie gestressed? En kan een gans onvoorbereid én van het één op het ander moment beginnen aan een lange trektocht? Hoe toont een eend leiderschap? Wat kunnen wij van vogels leren? Laat je verrassen tijdens de Dagen voor Alleengaanden op 7, 14 en 21 maart! Het wordt een creatieve én muzikale dag!

Wat kun je van vogels leren?
Ingrid Henssen neemt ons mee in een positieve sessie met gedichten over vogels, vogelgeluiden en vooral reflectie. Wat kunnen we van vogels leren? Als alleengaande heb je minder binding en dat geeft juist meer ruimte om te ontplooien en elkaar te ontmoeten. Ook spreken we je creatieve kant aan: we maken leuke kleivogeltjes. Deze spuiten we goud. Laat je fantasie spreken!

Muzikaal middagprogramma
Zuid & midden: Mart en Mariet van Knippenberg treden op. Zang in het Limburgs dialect begeleid met gitaar, afgewisseld met gedichten voorgelezen door Mariet. Zing gezellig mee met onze bekende Limburgse liedjes!

Programma

09.30    Inloop met koffie/thee/vlaai

10.00    Welkom en meditatieve ‘Voel je rijk bij  ZijActief’

10.45    Presentatie Ingrid Henssen- Van Hees

11.30    De ’10 minuten Ontmoeten’

11.45    Ontspannen en vogeltjes maken

12.30    Lunch
13.30    Muzikaal middagprogramma

14.30    Pauze met drankje

14.45    Vervolg programma

15.45    Afsluiting

Kosten

Leden: € 28,-   Niet-leden: € 32,-

Aanmelden 

Meld je vóór 22 februari 2024 aan bij je eigen afdeling met vermelding van de locatie. Afdelingen maken de kosten over op bankrekening NL62RABO0144 1034 00 t.n.v. ZijActief Limburg o.v.v. namen deelnemers en locatie.
Kun je er op het laatste moment niet bij zijn, dan kunnen we helaas de betaalde kosten niet terugbetalen.

Goed om te weten

Vol = vol, dus meld je tijdig aan. Tijdens de DVA worden foto’s gemaakt voor publicatiedoeleinden.

Klik hier voor de uitnodiging

Agenda

Er zijn geen agenda items voor deze afdeling

Fotoalbum

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!