Dagen voor Alleengaanden

Algemeen
donderdag 9 maart 2023

Op 9, 16 en 23 maart is het weer tijd voor de Dagen voor Alleengaanden. Deze worden op drie verschillende locaties in Limburg georganiseerd. De dagen zijn speciaal bedoeld voor leden die alleen door het leven gaan. Dit jaar is zelfredzaamheid het thema van de Dagen voor Alleengaanden.

Bij het ouder worden duiken er wel eens wat problemen op in je leven. Beter zitten in een lekkere stoel, je huishouden gemakkelijk doen. En als het echt nodig is, vraag je jezelf misschien af: ‘Wat is er allemaal te krijgen?’, ‘Waar is het te koop?’ en ‘Wat kost het?, ‘Zijn hier voorzieningen voor?’. Begrijpelijke vragen, maar waar kun je ermee terecht? Laat je informeren én verrassen tijdens de Dagen voor Alleengaanden in maart 2023.

Programma

09.30: inloop met koffie/thee/vlaai
10.00: informatief ochtendprogramma
Welkom
Meditatieve viering
Informatief programma: sprekers Marie-Josée Rosbender-Seelen en Irma Brauer van Medipoint vertellen over medische hulpmiddelen. Ook kun je de producten bekijken én proberen. Er is geen verkoop, maar wel het antwoord op je vragen.
12.30: lunch
13.30: optreden Ruud Verhoeven met liedjes, verhalen en sketches
Ruud is schrijver, columnist, zanger en entertainer. Zijn dialectliedjes begeleidt hij op zijn gitaar. Ruud brengt zowel zijn eigen dialectliedjes als muziek van Brel en andere chansonniers ten gehore. Laat je verrassen door een rasechte Limburger!!
14.3o: pauze
14.45: optreden Ruud Verhoeven
15.45: afsluiting met nazit

Data & locaties

  • ZUID – donderdag 9 maart 2023: Gemeenschaphuis De Holle Eik,  Baron de Selysstraat 4, Valkenburg aan de Geul (Houthem)
  • MIDDEN – donderdag 16 maart 2023: Zaal Baexheimerhof, Kerkstraat 1a, Baexem
  • NOORD – 23 maart 2023: Zaal D’n Oesterham, Watermolenstraat 1, Oostrum

Praktische informatie

  • Kosten: leden: € 25,-   Niet-leden: € 27,50,-
  • Meld je vóór 1 maart 2023 aan bij je eigen afdeling met vermelding van de locatie. Afdelingen maken de kosten over op bankrekening NL62RABO0144 1034 00 t.n.v. ZijActief Limburg o.v.v. namen deelnemers en locatie.
  • Vol = vol, dus meld je tijdig aan.
  • Tijdens de DVA worden foto’s gemaakt voor publicatiedoeleinden.

Over de Dagen voor Alleengaanden
Of je afscheid hebt moeten nemen van je levenspartner of als je ervoor kiest om alleen door het leven te gaan, het is altijd fijn om andere vrouwen te ontmoeten. Om eens lekker samen te praten, iets te ondernemen of lotgenoten te ontmoeten. Elk voorjaar organiseert ZijActief Limburg de ‘Dagen voor Alleengaanden’. Deze activiteit is speciaal voor leden die alleen door het leven gaan. De Dagen voor Alleengaanden vinden op drie locaties verspreid over Limburg plaats. In het gevarieerde programma is ruimte voor een bezinnend moment, een educatief tintje en natuurlijk ontspanning.

Agenda

Er zijn geen agenda items voor deze afdeling

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!