Audiovisuele show ‘De Geul’ door Guus en Martine Reinartz

  • Datum: donderdag 6 oktober 2022
  • Tijd: 20:00 uur
  • Locatie: BMV

Guus en Martine Reinartz staan bekend om de prachtige fotoreportages die zij met tekst en muziek tot een mooie multivisionshow compleet maken.

Ze nemen ons mee op een betoverende tocht, van de bron tot aan de monding, langs de meest eigenwijze rivier van Nederland. In het Belgische dorpje Lichtenbusch, op de grens met Duitsland, ontspringt de Geul in de kelder van een boerderij. Op vele plaatsen borrelt hier het water rijkelijk uit de grond. Na een tocht van 56km, waarvan de eerste 20km door België en de resterende 36km meanderend door het Limburgse land, mondt de Geul bij het gehucht Voulwames, ten noorden van Maastricht, uit in de Maas. Haar stroomgebied heeft een geheel eigen identiteit en mag met recht internationaal worden genoemd.

Een paar jaar geleden hebben we ook al eens kunnen genieten van hun show over Zuid-Limburg. Het was toen een groot succes!

Zowel leden als niet-leden (ook mannen) zijn van harte welkom. Voor leden is de avond gratis maar niet-leden betalen een kleine vergoeding van € 2,50.

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!