Algemene Ledenvergadering: Vrouwen zorgen voor verbinding

  • Datum: donderdag 10 november 2022
  • Tijd: 09:00 uur
  • Locatie: Congrescentrum Het Forum Elmpterweg 50, Roermond

Graag nodigen we je uit voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) op donderdag 10 november 2022. Dit jaar vindt de ALV plaats in het Congrescentrum Het Forum. We nodigen alle deelnemers uit om met een mooi hoofddeksel naar de ALV te komen. Of het een ludiek hoedje, een mooie pet of een warme muts wordt, dát is aan jou!

Programma
Ochtendprogramma
9.00        Ontvangst met koffie en thee
9.30        Opening dagvoorzitter, bezinnend moment door PG ZIN en jaarrede door voorzitter Ans Christophe
10.30      Huishoudelijk gedeelte, voorstellen nieuw pb-lid Marianne Derks
11.20       Workshop Myra Fens, communicatie & mindsetcoach
12.20       Stemming
12.30       Hoedjesparade met aansluitend lunchpauze

Middagprogramma
14.00       Sopraan & cultureel verbinder Fenna Ograjensek en pianist Robert Weirauch
15.30       Huldiging jubilerende afdelingen en afsluiting
16.00       Nazit met borrel

Sprekers
Myra Fens  is communicatie & mindset coach.  “Je hebt niet altijd een keuze uit de gebeurtenissen in je leven. Je hebt wél een keuze hoe je er mee om wilt gaan.
Sopraan Fenna Ograjensek staat bekend om haar warme stemgeluid, muzikaliteit en connectie met haar publiek. Robert Weirauch begeleidt Fenna op de piano.

Locatie
De Algemene Ledenvergadering vindt plaats in het Congrescentrum Het Forum, Elmpterweg 50, 6042 KL Roermond. Het Forum is bereikbaar via de A73 en N280. Parkeren is gratis. Vanaf treinstation Roermond rijden er gratis taxibusjes. Deze kun je van tevoren reserveren via je afdeling.

Aanmelden
Kom jij ook naar de ledenvergadering op 10 november? Meld je dan aan bij je eigen afdeling. Doe dat vóór 25 oktober 2022. Deelname kost 17,50 euro per persoon. Dit is inclusief lunch (teruggave is helaas niet mogelijk). Vol = vol, dus meld je tijdig aan.

Tijdens de ALV worden foto’s gemaakt voor publicatiedoeleinden. Wil je een leuke foto van jullie bestuur, werkgroep of bestuursleden, meld je dan aan bij zijactief@zijactief.nl. Tijdens de ALV houden we de dan geldende maatregelen van het RIVM in acht.

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!