2022-10-9 Familiedag

  • Datum: donderdag 3 november 2022
  • Tijd: 09:30 uur
  • Locatie: Het Forum Elmpterweg 50 Roermond

2022

Familiedag 2022

Na het succes van de eerste familiedag, organiseren we ook dit jaar een gezellig dagje samenzijn. Laat je familieleden, vrienden en/of buren kennismaken met ZijActief Limburg en kom naar onze Familiedag op zondag 9 oktober!

We organiseren drie stadswandelingen, onder leiding van een gids, in Noord – Midden- en Zuid-Limburg. Je kunt zelf kiezen aan welke wandeling je deelneemt. Iedereen is van harte welkom! Na afloop van elke wandeling drinken we op een mooie locatie samen koffie.

Locatie en tijd

Verzamelen om 13.15 uur start wandeling 13.30,
❖ Venlo: Limburgs museum, Keulsepoort 5, 5911 BX Venlo, Contactpersoon: Truus Geraeds 06-48485878 ❖ Weert: Ingang St. Martinuskerk, Markt 8, 6001 EK Weert, Contactpersoon: Marly Coenen 06-48637344 ❖ Heerlen: Maankwartier, Spoorplein 41, 6411 NZ Heerlen, Contactpersoon: Ietje Heemels 06-22726275

Venlo, wandel langs de historische Maasboulevard en haar vroegere drukke haven. Dankzij ingrijpen van de Gemeente is de haven inmiddels dé plek voor jong en oud om samen te genieten van de Maas, het winkelen publiek, de jachthaven, de zon, en de diverse events die hier het hele jaar door plaatsvinden.

Weert, proef de gezellige binnenstad van Weert. De stadsroute kent een korte en een lange route, die goed op elkaar aansluiten. De route voert je langs het Ursulinenhof, het winkelcentrum en de promenade, diverse mooie singelpanden, de passantenhaven, het Minderbroedersklooster, kasteel op de Biest en de Oelemarkt.

Heerlen, maak een wandeling door het stadscentrum en ontdek hoe Heerlen zich ontwikkelde van een Romeinse Nederzetting tot de eigenzinnige en moderne stad van nu. Tijdens deze wandeling loop je door het indrukwekkende Maankwartier, zie je de sporen van het Middeleeuwse dorp Landsfort Herle en het mijnverleden.

Wandel gezellig mee met je familie, vrienden, kennissen en /of buren

Aanmelden

Meld je vóór 26 september 2022 aan via zijactief@zijactieflimburg.nl o.v.v. familiedag, locatie waar je mee wilt wandelen, namen en afdeling. Maak de kosten over op bankrekening NL62 RABO 0144 1034 00 t.n.v. ZijActief Limburg.

Kosten

De Familiedag kost € 12,50 per persoon. Dit is inclusief de rondleiding van de gids en een kop koffie of thee met vlaai. Helaas kunnen bij afmelding, de kosten niet terug betaald worden.

Goed om te weten

Vol = vol, dus meld je tijdig aan.
Tijdens de familiedag worden foto’s gemaakt voor publicatiedoeleinden.

Nodig je familie uit, informeer je vrienden en/of buren, trek je schoenen aan en wandel mee!

Wandel gezellig mee met je familie, vrienden, kennissen en /of buren

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!