Nederweert-Eind

Instellen als mijn afdeling
Een afdeling uit de kring Weert

Welkom bij afdeling st. Catharina Nederweert-Eind

ZijActief Limburg bestaat al sinds 1930.

Het was de L.L.T.B. die besloot om meer zorg en aandacht te besteden aan de boerinnen  door de oprichting van de Boerinnenbond. In de beginjaren werden er cursussen gegeven in godsdienst , sociaal opvoedkundige thema’s als mede kook- en bakcursussen, handwerken enzovoort.

In 1961 veranderde de naam Boerinnenbond in Limburgse Vrouwenbeweging (L.V.B.). De ontwikkelingen binnen de kerk, de opvoeding, verhoudingen tussen ouders en kinderen en de emancipatie van de vrouw in de jaren zestig gingen ook niet ongemerkt voorbij aan de L.V.B.

Onze afdeling Nederweert-Eind bestaat sinds 8 februari 1950 en is beslist niet stil blijven staan. In 2001 veranderde de L.V.B. haar naam in ZijActief Limburg, hetgeen de aansluiting met koepelorganisaties benadrukt en laat zien dat wij als modern vrouwenplatform zijn meegegaan met de stroom en de beweging van het leven.

ZijActief is dé plek voor vrouwen die ondernemend zijn, van aanpakken weten en midden in het leven staan. In onze afdeling ontmoeten we elkaar en ondernemen we veel! Van een interessante spreker, bijeenkomsten waarbij we creatief of lekker actief zijn. Je bent van harte welkom. Doe je mee?

 

We stellen ze aan je voor

Organisatiestructuur

Toos Konings

Bestuurslid

Telefoonnr. 06-25435438

E-mailadres: h@koningsnederweert.nl

Annie Jonkers

Voorzitter

Telefoonnr.: 06-15386320

E-mail: jlgjonkers19@gmail.com

Carla Beerens

Penningmeester

Telefoonnr.: 06-34057751

E-mail: beerenscarla@gmail.com

Jos Dubelaar

Bestuurslid

Telefoonnr.: 06-10204050

E-mail: jostijssen@hotmail.com

Tiny Linders

Secretaris

Telefoonnr.: 06-12338962

E-mail: zijactiefnederweerteind@gmail.com

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe