Grathem

Instellen als mijn afdeling
Een afdeling uit de kring Weert

Welkom bij afdeling Grathem

ZijActief is dé plek voor vrouwen die ondernemend zijn, van aanpakken weten en midden in het leven staan. In onze afdeling ontmoeten we elkaar en ondernemen we veel! Van een interessante spreker, bijeenkomsten waarbij we creatief zijn of lekker actief het bos of de stad verkennen. Je bent van harte welkom. Doe je mee?

ZijActief Grathem  is  een maatschappelijke organisatie die actief is binnen de gemeenschap Grathem. Veel leden zijn lid en actief als vrijwilliger  binnen  andere verenigingen/organsaties in de gemeenschap Grathem .

Een organisatie van en voor vrouwen.  Ontmoeten, ontplooien en ontspannen zijn nog steeds uitgangspunten van onze organisatie .

Ons programma is naast informatief ook ontspannend. Gezelligheid en ontmoeten van elkaar is ook in de tijd van de social media nog steeds heel belangrijk .

We stellen ze aan je voor

Organisatiestructuur

Gonny van Dijk

Voorzitter

Mieke Tunissen

Penningmeester

Linda Ramaekers

algemeen bestuurslid

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!