Amby

Instellen als mijn afdeling
Een afdeling uit de kring Heuvelland

Welkom bij afdeling Amby

ZijActief is dé plek voor vrouwen die ondernemend zijn, van aanpakken weten en midden in het leven staan. In onze afdeling ontmoeten we elkaar en ondernemen we veel! Van een interessante spreker, bijeenkomsten waarbij we creatief zijn of lekker actief het bos of de stad verkennen. Je bent van harte welkom. Doe je mee?

Na het aftreden van het voltallig bestuur heeft de werkgroep het overgenomen, met als doel om samen in het jaar 2022 de voortgang van onze afdeling te garanderen. Helaas is op de jaarvergadering van 18 januari 2023 geen nieuw bestuur gekozen. Meerdere malen heeft de werkgroep aangegeven per 1 januari 2024 te stoppen en bij geen oplossing het bestaan van onze afdeling ophoudt. De vereniging moet stappen ondernemen, daarom wordt op 17 mei 2023 een Algemene Ledenavond gehouden waarop de leden kunnen stemmen op het voorstel tot ontbinding per 1 januari 2024 van onze afdeling.
Dit zou toch heel erg jammer zijn, we zijn een mooie vereniging waar vele dames elke maand een mooie, informatieve en gezellige avond beleven. Dames: laat het niet zover komen en neem contact op met een van de dames van de werkgroep.

We stellen ze aan je voor

Organisatiestructuur

Ger Wijnen

werkgroep

Emmy Mertz

werkgroep

José Dols

werkgroep

Amelie Lammerschop

werkgroep

Riny Luijten

werkgroep

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!