Amby

Instellen als mijn afdeling
Een afdeling uit de kring Heuvelland

Welkom bij afdeling Amby

ZijActief is dé plek voor vrouwen die ondernemend zijn, van aanpakken weten en midden in het leven staan. In onze afdeling ontmoeten we elkaar en ondernemen we veel! Van een interessante spreker, bijeenkomsten waarbij we creatief zijn of lekker actief het bos of de stad verkennen. Je bent van harte welkom. Doe je mee?

Na het aftreden van het voltallig bestuur heeft de werkgroep het overgenomen, met als doel om samen in het jaar 2022 de voortgang van onze afdeling te garanderen. Helaas is op de jaarvergadering van 18 januari 2023 geen nieuw bestuur gekozen. Meerdere malen heeft de werkgroep aangegeven per 1 januari 2024 te stoppen en bij geen oplossing het bestaan van onze afdeling ophoudt. De vereniging moet stappen ondernemen, daarom wordt op 17 mei 2023 een Algemene Ledenavond gehouden waarop de leden kunnen stemmen op het voorstel tot ontbinding per 1 januari 2024 van onze afdeling.
Dit zou toch heel erg jammer zijn, we zijn een mooie vereniging waar vele dames elke maand een mooie, informatieve en gezellige avond beleven. Dames: laat het niet zover komen en neem contact op met een van de dames van de werkgroep.

Het is gelukt om een nieuw bestuur te vormen. Op de jaarvergadering van 24 januari 2024 hebben Marjos Stassen en Jos Kunen zich bereid gevonden om hun bestuursfunctie weer op te pakken. We gaan er met z'n allen een mooi jubileumjaar van maken.

We stellen ze aan je voor

Organisatiestructuur

Marjos Stassen-Mulder

voorzitter/secretaris

Jos Kunen

penningmeester/secretaris

Agenda

: Agenda onderdelen met dit icoon zijn van het Provinciaal bestuur van ZijActief Limburg

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe