ZijActief Academie

Werk aan je persoonlijke ontwikkeling met de ZijActief Academie! Hiermee bieden we een interactief, uitdagend en veelzijdig cursusaanbod. Het aanbod bestaat uit vier pakketten met individuele (e-learning) cursussen, op diverse gebieden zoals persoonlijke ontwikkeling, taa, IT, social media en professionele vaardigheden. Deze cursussen volg je in je eigen omgeving, in je eigen tempo én tegen een aantrekkelijke prijs!

Kies je één van de twee pakketten van de ZijActief Academie, dan kun je alle cursussen binnen dit pakket volgen. Je betaalt namelijk een vast bedrag per pakket. Vanaf het moment dat je eraan begint, kun je een jaar lang gebruik maken van de verschillende cursussen en modules. Laagdrempelig en eenvoudig!

  • Pakket 2: Permanente educatie van € 175,- voor € 150,- ( tijdelijk aanbod tot 14 december 2018)
    Zeer uitgebreid en compleet pakket boordevol cursussen gericht op persoonlijke ontwikkeling, taal en vrije tijd.
     
  • Pakket 4: Permanente ontwikkeling van € 245,- voor € 220,- ( tijdelijk aanbod tot 14 december 2018)
    Dit pakket is een combinatie van het pakket permanente educatie en het pakket scans en metingen.

Hoe werkt het?
Klik op tabblad pakket 2 of 4 voor meer info over de inhoud.
Heb je een keuze gemaakt, mail dan de volgende gegevens naar zijactief@zijactieflimburg.nl:

Naam, adresgegevens en afdeling
Keuze pakket 2 of 4.

Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met informatie over de betaling. Na betaling ontvang je binnen tien werkdagen de inloggegevens waarmee je meteen aan de slag kunt. De inlogcode is een jaar geldig. Binnen deze termijn kun je alle gewenste cursussen afronden.

Groepscursussen
Naast het individuele opleidingsaanbod in de ZijActief Academie biedt ZijActief Limburg een scholingsaanbod gericht op bestuursleden. Maar ook onze leden zijn hier van harte welkom! Ben je geïnteresseerd in een bepaald onderwerp, neem dan contact op met Joke van Rooijen, coördinator: jvanrooijen@zijactieflimburg.nl.