Veelgestelde vragen

Hieronder geven we het antwoord op een aantal veelgestelde vragen. Staat jouw vraag en antwoord er niet bij? Dan kun je natuurlijk ook contact opnemen met het servicebureau van ZijActief Limburg via 0475 38 17 81 of zijactief@zijactieflimburg.nl.

Is de prijs echt voor het hele pakket? Kan ik dus echt alle genoemde cursussen volgen?
Ja, je kunt de cursussen alleen per pakket bestellen. Kies je bijvoorbeeld voor het pakket permanente educatie, dan betaal je nu tijdelijk 150 euro en kun je gedurende een jaar alle genoemde cursussen volgen. Welke je doet, dat bepaal je helemaal zelf.

Ik ben niet zo handig met de computer, zijn deze cursussen dan wel te doen?
Jazeker! Zelfs iemand die niet vaak achter de computer zit, kan deze cursussen doen. Ze zijn zodanig opgebouwd, dat je steeds een stap moet afronden voordat je naar de volgende gaat. Dat wijst zich vanzelf, je kunt niets fout doen.

Wat als ik toch vast kom te zitten in een cursus, wat moet ik dan doen?
In de cursussen zijn opzoekmogelijkheden in diverse cursussen als je even denkt ‘hoe zat dat ook alweer?’ Kom je er even niet uit, dan kun je deze raadplegen.

Ik ben geen lid, maar wil wel graag gebruik maken van de ZijActief Academie. Wat nu?
Om gebruik te maken van het aanbod in de ZijActief Academie kun je lid worden van onze vereniging. Hiervoor bieden we twee lidmaatschapsvormen aan:

  • Lid worden van een afdeling bij jou in de buurt (kijk hiervoor op onze website: http://www.zijactieflimburg.nl/afdelingen/)
  • Individueel lid worden. Hiervoor kun je je rechtstreeks aanmelden bij het servicebureau via zijactief@zijactieflimburg.nl.

Wil je liever eerst meer informatie of heb je vragen hierover? Neem dan contact op met ZijActief Limburg : 0475 38 17 81 of zijactief@zijactieflimburg.nl.

Krijg ik een bewijs van het afronden van een cursus?
Bij de meeste cursussen kun je een certificaat behalen. In sommige gevallen moet je een examen afleggen op het moment dat je de cursus hebt afgerond. Dit is natuurlijk een opsteker voor je persoonlijke ontwikkeling, maar kun je ook gebruiken voor je CV.

Hoe gaat het met aanmelden en betalen?
De werkwijze is als volgt: als je een pakket hebt gekozen, stuur je een mail naar academie@zijactieflimburg.nl. Hierin geef je het volgende aan:

  • Naam en adresgegevens
  • Lidnummer (zie ledenpasje)
  • Keuze van het pakket (pakket 2 of 4)

Je ontvangt zo spoedig mogelijk een bevestigingsmail of alle gegevens compleet zijn, met daarin ook de informatie over betalen. Zodra het bedrag binnen is, ontvang je binnen tien werkdagen de activeringscode via ZijActief Limburg. Met deze code kun je het pakket activeren en kun je meteen aan de slag!

Is er nog twijfel? Dan is ons advies: gewoon doen!
De cursussen leveren verrijking en verdieping van kennis en vaardigheden op. Dit is alleen al de moeite waard. Dankzij de eenvoud en de laagdrempeligheid van hoe de cursussen zijn opgebouwd, kunnen we de cursussen echt aan iedereen aanbevelen!