Zif Actief afd. Koningsbosch Activiteiten

Nieuws
dinsdag 15 maart 2022

Woensdag, 6 April staat de Paaslunch op het programma. Deze bijeenkomst begint op 13:30! Aanmelden voor 25 maart aanstande.

ZijActief Limburg organiseert dit jaar, 21 juni, een uitstapje naar de Floriade ter Almere. Aanmelden voor 10 april 2022. Ook niet leden zijn van harte welkom. Leden betalen €46,00 en niet leden €53,50. Dit is entree voor de Floriade en de busreis. Betalen bij eigen afdeling. (Informatie over de busreis, opstapplats enz. volgt) Kun je erop het laatste moment niet bij zijn, kunnen de kosten niet worden terugbetaald.

ZijActief Zuiderpoort organiseert zaterdag, 14 mei een rondleiding met gidsen in de Geheime Tuinen te Sittard met een bezoek aan de Basiliek (pauze met koffie en thee) Waar: vanuit Odaparking uitgang Paardestraat, richting markt en daar de wal kom je in de tuin van Isabella uit. Hoe laat: 13:30 uur Kosten: gratis

Aanmelden van bovenvermelde activiteiten bij Lenie Ramacher tel. 0475-301578

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!