Wijziging locatie Cesargym per 1 november

Nieuws
zaterdag 30 september 2023

Per 1 november 2023 maakt de Cesargym van ZijActief de overstap naar Relife Fitness aan de Amentstraat 17b te Stramproy. De reden hiervan is de geplande verkoop van de locatie Frans Strouxstraat 34. De aanvang van de lestijden voor de woensdagavond wijzigen per 1 november naar 19.00 uur en 20.00 uur. Voor de donderdagochtend blijft de aanvang van de lestijden 08.45 uur en 09.45 uur. In alle groepen Cesargym zijn nog enkele plaatsen vrij. Heb je interesse dan ben je van harte welkom om geheel vrijblijvend gratis een proefles te volgen.
Voor meer informatie mag je contact opnemen met Riny Volleberg.

Hartelijk dank aan Keetje voor de vele jaren sportplezier.

EXTRA BERICHT VOOR LEDEN VAN DE CESARGYM

Deze week zijn jullie door Monique en Carla op de hoogte gebracht dat de cesargym per 1 november overstapt naar Relife Fitness.

Om te voorkomen dat er misschien op korte termijn geen locatie meer beschikbaar is voor de cesargym, waren we genoodzaakt om op zoek te gaan naar een andere ruimte.

We hebben geïnformeerd bij de Sporthal en de Zaal maar die ruimtes waren niet beschikbaar op onze gebruikelijke lesuren.Bij Relife is dit wel mogelijk en daarom voor iedereen een goede, betrouwbare en professionele oplossing.Afhankelijk van het aantal deelnemers blijft de contributie voorlopig hetzelfde.Uiteraard wordt de contributie in 2024 geïndexeerd.Het bestuur wenst jullie nog een fijne sportmaand bij Keetje en een sportieve start op 1 november bij Relife.

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!