voorjaar 2019: scholing en educatie

Nieuws
zondag 5 mei 2019

14 januari : scholing en educatie deel 1

We luisterden in een volle zaal naar Marianne Smitsmans uit Roermond die ons informeerde over haar ontwikkeling tot wethouder van Roermond. Ze toont een brede belangstelling en inzet binnen het sociale domein. Onze vereniging werd door 11 mensen vertegenwoordigd.

11 februari: Scholing en educatie deel 2

Esther Crombach uit Berg en Terblijt gunde ons op deze tweede bijeenkomst een interessante blik in haar leven met een beperking. Ze werd op haar 11 de blind. Ze toonde aan dat doorzettingsvermogen iemand ver kan brengen met vallen en opstaan. Een zeer krachtige vrouw.

18 maart: scholing en educatie deel 3

Op 18 maart vond de derde bijeenkomst plaats van Scholing en Educatie met als onderwerp “Vrouwen met Power”. We genoten van Annie Schreuder die op een vermakelijke manier vertelde over haar persoonlijke ontwikkeling en over het ontstaan van het Museum van de Vrouw in Echt. Annie vertelt op een boeiende manier over een levensperiode die voor velen herkenbaar is en toch al zo ver achter ons ligt.

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!