Uitstapje 90 jarig jubileum

Nieuws
woensdag 1 september 2021

Op dinsdag 28 september maken we een rondvaart door de Biesbosch en brengen we een bezoek aan Klompenmakerij Den Dekker.

We rijden naar Drimmelen waar we aan boord gaan van een van de schepen van Rederij Zilvermeeuw. We maken een 2 uur durende rondvaart door natuurgebied de Biesbosch, een doolhof van rivieren, kreken en eilanden. Tijdens de rondvaart wordt er een heerlijk kopje koffie met gebak geserveerd. Na deze prachtige natuurtocht rijden we naar Dussen waar we bij de ambachtelijke klompenmakerij Den Dekker worden ontvangen met een heerlijke koffietafel. Aansluitend is het tijd voor een demonstratie. Met veel humor en anekdotes laat Peter u kennismaken met het oude ambacht ‘klompen maken’. Ons bezoek eindigen we met een tochtje met de Hank-o-motief. De treinkapitein laat u kennis maken met het mooie gebied, de prachtige natuur en boeiende cultuur. Deze gevarieerde dag sluiten we af met een prima diner.

Vertrek om 8.00 uur vanaf het Van Horneplein.

Terugkomst om +/- 20.30 uur

Opgeven voor 21 september via zijactiefhorn@gmail.com of bij Gina de Kunder, Weergraaf 10, tel. 06 52476468

Kosten voor leden € 45,- overmaken onder vermelding van Uitstapje ZijActief naar NL90RABO0123402417

Agenda

Er zijn geen agenda items voor deze afdeling

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!