Steun de verduurzaming van De Zaal!

Nieuws
zondag 20 maart 2022

Gemeenschapscentrum de Zaal heeft uw Rabobank-stem hard nodig!!!

Gemeenschapscentrum de Zaal is uitgekozen door de Rabobank om deel te nemen aan verduurzaming van het gebouw door middel van het plaatsen van zonnepanelen.

Ook wij vinden het milieu van maatschappelijk belang en willen hier graag een steentje aan bijdragen.

Mocht de Zaal als één van de winnaars uit de bus komen dan zal de Rabobank 50% van de kosten voor haar rekening nemen.

Het doel van het bestuur is verenigingen en stichtingen van Stramproy een ontmoetingsplek en ruimte aan te bieden, die toekomstbestendig is en dat tegen een betaalbare huurprijs. Met zonnepanelen houden we in ieder geval meer grip op het energieverbruik en de daarmee samenhangende kosten.

Daarom is het belangrijk dat u stemt op Stichting Gemeenschapscentrum de Zaal, want alleen door uw stem kan dit project mogelijk gemaakt worden. Twijfel daarom niet en stem op Stichting Gemeenschapscentrum de Zaal!

Particuliere leden kunnen tot en met 31 maart een stem uitbrengen via Rabo Internetbankieren of https://www.rabo-zonnepanelen.nl/stemmen. Bekijk Deelnemende gebouwen (zoekfunctie: Stramproy).

Met vriendelijke groet,

BESTUUR ZIJACTIEF

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!