Lezing/discussie over mantelzorg, 3 mei 19.30

Nieuws
donderdag 13 april 2023

Woensdag 3 mei a.s. is er een lezing/discussie over Mantelzorg met als

titel: 

‘Er kan meer dan u denkt’. 

Vaak word je mantelzorger van de ene op de andere dag. De zorg voor uw naaste kan na verloop van tijd geleidelijk aan toenemen omdat de gezondheid van degene waarvoor u zorgt achteruitgaat. U doet extra uw best om de zorg voor uw naaste toch vol te houden. Daarmee loopt u het risico dat de zorg voor uzelf er bij inschiet en dat de combinatie met alle andere taken en rollen die u heeft, niet goed vol te houden is. Overbelasting ligt dan op de loer. Het is belangrijk dat u, naast het zorgen voor iemand anders, ook goed voor uzelf zorgt. Voor velen een bekende uitspraak. De vraag is echter: hoe zorg je goed voor jezelf? Hoe houdt u de balans en stelt u gezonde grenzen? Tijdens deze bijeenkomst gaan we in op deze vragen en lichten we ons ondersteuningsaanbod toe. Daarnaast vinden we uw mening en inbreng ook heel belangrijk en gaan we ook graag met U in gesprek.

Gezien het belang van het onderwerp zijn partners van ZijActief leden en andere belangstellenden ook welkom op deze avond.

Aanvang: 19.30 uur

Plaats: ’t Keerhoes, Cadier en Keer

Entree: Gratis

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!