Centrum Panningen versieren en wafels bakken in het centrum

Nieuws
zaterdag 13 november 2021

We zijn benaderd door de winkeliersvereniging van Panningen met de volgende vraag

I.p.v. de bekende kerstboom bij de lantaarnpalen in het centrum , mogen wij nu ALLE lantaarnpalen voorzien van een kerstversiering.

Beste dames;

Wederom dreigt covid19 ons programma te verstoren. Maar toch staat er ZijActief Panningen een nieuwe uitdaging te wachten.

Middels de positieve media aandacht i.v.m : de deelname aan de world clean up day , EN : ons wandkleed, EN de creatieve avond met : “Sjaan de Haan” MAAR VOORAL : de creatieve bezigheden van Nellie Nouwen welke de nodige aandacht heeft opgebracht, hebben wij van de winkeliersvereniging van Panningen de volgende vraag gekregen:

I.p.v. de bekende kerstboom bij de lantaarnpalen in het centrum , mogen wij nu ALLE lantaarnpalen voorzien van een kerstversiering.

Wij realiseren ons dat dit een enorm karwei is , maar HOE LEUK IS HET ,om in het centrum te winkelen en met trots te zien en te vertellen dat WIJ: ZIJACTIEF PANNINGEN dit hebben gemaakt ????

E.e.a. vraagt natuurlijk de nodige voorbereidingen , en coördinatie. We zoeken naar diverse geschikte plaatsen om eraan te werken , i.v.m corona liever niet met te veel mensen op een locatie. De vraag is natuurlijk : WIE van jullie wil hieraan meewerken? We zoeken een tiental dames welke mee willen knutselen aan de guirlandes. Materialen etc. worden door de winkeliersvereniging geleverd, en een belangrijke bijkomstigheid: zij bevestigen de versiering ook aan de palen.

Op een subtiele manier , verwerken wij uiteraard “iets “ tussen de versiering , zodat het voor alle publiek duidelijk zal zijn dat ZijActief garant staat voor dit werk.

Deze boodschap vergt enige overpeinzing, maar daarna zullen vast een aantal dames de mouwen opstromen , TOCH?

NOG IETS LEUKS:

Op zondag 28 november is er koopzondag in het centrum en de Sinterklaas intocht. Voor kinderen extra aandacht dus. Gevraagd wordt of ZijActief Panningen dit jaar medewerking wil verlenen en wel in de vorm van het bakken van wafels. Ook daarvoor hebben wij ingestemd. Dit is meteen een moment om onze vereniging te promoten , flyers te verspreiden en aandacht te trekken van het winkelende publiek.

WELKE DAMES ZIJN BEREID OM WAFELS TE KOMEN BAKKEN OP DEZE ZONDAGMIDDAG?

Ook deze activiteiten zullen de nodige mediamomenten opleveren en ZijActief in een mooi licht zetten. Zoals bekend , zijn we blij met nieuwe leden.

Deze activiteiten zijn makkelijk te realiseren, en leveren in elk geval een aantal gezellige uren op met elkaar .

Wie mee wil werken of hierover meer wil weten.

Geef je direct op bij

Nellie Nouwen

email; beantwoorden of

tel: 0624606577

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!