Benefietconcert Margraten voor ‘loop met je dokter’

Nieuws
maandag 13 maart 2023

Fenna Ograjensek in Margraten!

Tijdens onze jaarvergadering in november vorig jaar mochten we genieten van haar zangkunst, en is zij uitvoerig geïnterviewd door onze voorzitter. Op zondag 23 april 2023 doet zij mee met een benefietconcert voor “Loop met je dokter”, georganiseerd door de Kon. Erkende Harmonie Concordia uit Margraten. In samenwerking met de solisten Imke Heitzer, Fenna Ograjensek en Erik Moonen, die belangeloos medewerking verlenen aan dit bijzondere concert, heeft dirigent Jos Dobbelstein een programma samengesteld dat bol staat van muzikale hoogstandjes.

Het concert vindt plaats in “Oos Heim” in Margraten. Aanvang 15.00 uur. De zaal is open vanaf 14.00 uur. De entreeprijs is € 20,00. De plaatsbewijzen worden verkocht bij de PLUS in Margraten. Online kunnen ze besteld worden: www.concordiamargraten.nl/ticketbox

Het belooft een heel mooi concert te worden! Jullie komen toch ook?!

Agenda

Er zijn geen agenda items voor deze afdeling

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!