Nieuwjaars Hapjes-preuvenement

  • Datum: maandag 16 januari 2023
  • Tijd: 19:30 uur
  • Locatie: Meetingpoint de Nassaurie

Hopelijk is iedereen de feestdagen en de jaarwisseling goed doorgekomen. Wij wensen jullie allemaal in elk geval alle goeds voor 2023.

Graag nodigen wij jullie allemaal uit voor het:

Nieuwjaars-hapjes-preuvenement

De bedoeling van dit preuvenement is dat alle leden die naar deze avond komen, thuis een stuk of tien (borrel)hapjes maken (of kopen) en deze meenemen naar de Nassaurie. We maken van alle meegenomen hapjes een buffet zodat iedereen van dit lekkers kan proeven.
(Denk bijvoorbeeld aan iets zoets of iets hartigs. Het hoeven zeker geen culinaire hoogstandjes te zijn, maar laat je culinaire creativiteit de vrije loop en verras iedereen met jouw favoriete lekkernij).

Deze avond vindt plaats op maandag 16 januari a.s. in De Nassaurie. De aanvang is om 19.30 uur. Wij ontvangen jullie met een kopje koffie of thee en ook een (of twee) latere drankjes zijn voor rekening van ZijActief. Wij zorgen verder voor een leuke invulling van de avond.
Als er iemand opgehaald wilt worden, bel dan even naar Gonny telnr. 06-29370160.

Wij hebben er zin in en hopen dat jullie in grote getalen aanwezig zullen zijn.
Tot dan !

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!