Genhout

Instellen als mijn afdeling
Een afdeling uit de kring Zuidoost

Welkom bij afdeling Genhout

Beste leden en bestuursleden,

2023, een nieuw jaar met nieuwe mogelijkheden, een jaar waarin we echt afscheid hebben genomen van CORONA. We organiseren weer, zonder beperkende maatregelen, activiteiten.. hoe mooi is dat? Helaas is het nog niet overal op de wereld rustig en leven mensen onder ons in armoede en slechte gezondheid. Daarom is het zo belangrijk om te koesteren wat we hebben en samen mooie nieuwe herinneringen te maken.

Wij, het bestuur, heeft zich weer ingespannen om leuke activiteiten te organiseren voor de leden en vol trots bieden wij dit programma aan jullie aan!

De komende jaren zijn onze bestuursleden aftredend en niet meer herkiesbaar. Graag roep ik jullie op om mee te denken, mee te besturen en vooral om mee te organiseren voor onze trouwe leden van ZijActief Genhout. Samen maken we ZijActief tot deze actieve, gezellige vereniging in ons dorp.

Ik wil, namens ons hele bestuur, alle leden bedanken voor hun trouwe lidmaatschap en we hopen dat we ook dit jaar weer nieuwe leden mogen verwelkomen, want wat doen we het goed in Genhout. We houden de dames van Genhout en daarbuiten graag ACTIEF!

Vriendelijke groet,
Suzanne Tijssen
Voorzitter

Dames welke interesse hebben in onze vereniging en die het leuk vinden om andere vrouwen te ontmoeten en samen gezellige activiteiten te ondernemen, roepen wij op om zich aan te melden als lid!!!
Klik hier voor het aanmeldformulier.

Nieuwsgierig naar onze activiteiten?
Voor de agenda van 2023, kijk onder "Agenda".
Hier tref je ook de activiteiten aan van ZijActief Limburg en van Kring ZuidOost.

Kijk onder "Nieuws" voor onze activiteiten van de afgelopen jaren.

Wij hanteren een contributie van € 27,50 (per kalenderjaar) en bij een enkele activiteit vragen wij een eigen bijdrage.

Vragen?
Mail naar zijactiefgenhout@hotmail.nl en we reageren zo snel mogelijk.
Liever telefonisch contact?
Mail ons je telefoonnummer, dan bellen we je terug!

VOOR ONS PRIVACYBELEID VERWIJZEN WIJ JULLIE NAAR 'Nieuws'

 

 

 

We stellen ze aan je voor

Organisatiestructuur

Suzanne Tijssen

voorzitter

Monique Meijers

secretaris

Ingrid Peukens

penningmeester

Paula Canton

bestuurslid

VACATURE

bestuurslid

Hierbij doen wij een oproep voor dames welke interesse hebben in een bestuursfunctie: graag roepen wij dames op om mee te denken, mee te besturen en vooral om mee te organiseren voor onze trouwe leden van ZijActief afd. Genhout

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!