Ons aanbod

Om de drie pijlers - ontmoeten, ontspannen, ontplooien - vorm te geven, heeft ZijActief Limburg een zeer divers aanbod. U vindt bij ZijActief diverse projecten, cursussen en activiteiten die worden gekoppeld aan (maatschappelijke) thema's waarin de vrouw van nu zich zeker herkent.


Onze projecten zijn gebaseerd op thema's in de maatschappij van vandaag. In de vorm van themabijeenkomsten of workshops kunt u deze projecten beleven. Daarnaast bieden wij een gevarieerd cursusaanbod, dat bestaat uit boeiende cursussen van meerdere dagdelen en praktisch opgezette workshops. Sommige cursussen zijn alleen bedoeld voor bestuursleden, andere zijn ook voor onze leden toegankelijk.

Webpoll

Koningsdag, aan die term moeten we nog een beetje wennen. Denk jij dat met de nieuwe koning deze dag anders dan anders wordt?

Nee, ik denk dat de traditionele viering van deze dag in stand blijft
Jazeker, met een nieuwe koning komt er ook een andere viering van Koningsdag
Ik denk dat het een mix wordt met nieuwe dingen en traditionele activiteiten
Ik ben daar helemaal niet mee bezig
  • 12-04-2014 14:10
    Levendige discussie tijdens #LimburgLab14 over de toekomst van gemeenschapshuizen. Door spirato en Zijactief Limburg http://t.co/kqf7pV9rdl
  • 12-04-2014 13:49
    RT @BJMvanEssen: Gehoord op #Limburglab: De toekomst van Limburg hangt af van de kracht van gemeenschappen.
  • 12-04-2014 13:49
    RT @allepostmus: #limburglab vraag naar ruimte veranderd. (Hoe) kunnen dorpshuizen hier op inspelen? Anders volgt leegstand

Lid worden?

Lid worden van ZijActief Limburg betekent maatschappelijke betrokkenheid én natuurlijk vooral veel gezelligheid!

Lees meer ...

Forum: geef uw mening!

Praat mee op ons forum over diverse onderwerpen. Reageer op de berichtjes en wissel zo ervaringen uit met uw mede-ZijActief-leden.

Lees meer ...