Ons aanbod

Om de drie pijlers - ontmoeten, ontspannen, ontplooien - vorm te geven, heeft ZijActief Limburg een zeer divers aanbod. U vindt bij ZijActief diverse projecten, cursussen en activiteiten die worden gekoppeld aan (maatschappelijke) thema's waarin de vrouw van nu zich zeker herkent.


Onze projecten zijn gebaseerd op thema's in de maatschappij van vandaag. In de vorm van themabijeenkomsten of workshops kunt u deze projecten beleven. Daarnaast bieden wij een gevarieerd cursusaanbod, dat bestaat uit boeiende cursussen van meerdere dagdelen en praktisch opgezette workshops. Sommige cursussen zijn alleen bedoeld voor bestuursleden, andere zijn ook voor onze leden toegankelijk.

  • 18-12-2014 12:18
    Servicebureau ZijActief Limburg is met kerstvakantie gesloten van ma 22 dec t/m vrij 2 jan. Vanaf ma 5 januari staan we weer voor je klaar!
  • 18-12-2014 12:16
    Provinciaal bestuur en medewerkers ZijActief Limburg wensen je hele fijne feestdagen en een gezond en liefdevol 2015! http://t.co/2KtjwFKYAQ
  • 16-12-2014 14:52
    Cursussen 2015 bekend - ZijActief Limburg http://t.co/VfOEhk0Xgx

Lid worden?

Lid worden van ZijActief Limburg betekent maatschappelijke betrokkenheid én natuurlijk vooral veel gezelligheid!

Lees meer ...

Forum: geef uw mening!

Praat mee op ons forum over diverse onderwerpen. Reageer op de berichtjes en wissel zo ervaringen uit met uw mede-ZijActief-leden.

Lees meer ...