Ons aanbod

Om de drie pijlers - ontmoeten, ontspannen, ontplooien - vorm te geven, heeft ZijActief Limburg een zeer divers aanbod. U vindt bij ZijActief diverse projecten, cursussen en activiteiten die worden gekoppeld aan (maatschappelijke) thema's waarin de vrouw van nu zich zeker herkent.


Onze projecten zijn gebaseerd op thema's in de maatschappij van vandaag. In de vorm van themabijeenkomsten of workshops kunt u deze projecten beleven. Daarnaast bieden wij een gevarieerd cursusaanbod, dat bestaat uit boeiende cursussen van meerdere dagdelen en praktisch opgezette workshops. Sommige cursussen zijn alleen bedoeld voor bestuursleden, andere zijn ook voor onze leden toegankelijk.

  • 25-09-2015 11:25
    Actueel/Pers - ZijActief Limburg http://t.co/BEMIAerWEo
  • 17-09-2015 11:09
    RT @MNLimburg: MaatschappelijkNetwerkLimburg is bij uitstek medium voor sociale vraagstukken & sociaal bewogen organisaties. http://t.co/6j
  • 23-06-2015 14:35
    RT @martijnnahumury: De bijeenkomst van Onderhuids over (arbeidsmarkt-)discriminatie is verplaatst naar wo 7 okt 2015! #wijziging http://t.…

Lid worden?

Lid worden van ZijActief Limburg betekent maatschappelijke betrokkenheid én natuurlijk vooral veel gezelligheid!

Lees meer ...

Forum: geef uw mening!

Praat mee op ons forum over diverse onderwerpen. Reageer op de berichtjes en wissel zo ervaringen uit met uw mede-ZijActief-leden.

Lees meer ...